HARDLY ANYBODY APPLIED FOR THE JOB NOBODY APPLIED FOR THE JOB BECAUSE DỊCH

     
bài xích tập giờ đồng hồ Anh lớp 12 thử nghiệm 1 kèm đáp án dưới đây sẽ giúp các em học sinh lớp 12 tổng thích hợp lại kiến thức và kỹ năng đã học.

Bài thử nghiệm 1 bên dưới đây dành riêng cho tiếng Anh lớp 12 sẽ giúp các em hệ thống lại kỹ năng và kiến thức đã học tập và sẵn sàng tốt cho các kỳ thi tiếp theo. Các em có thể luyện tập bài test tiếp sau đây nhé.

Bài tập giờ Anh lớp 12 kèm giải đáp

*

Làm bài bác tập giờ đồng hồ Anh theo từng test

TEST 1

I . PRONUNCIATION

Choose the word that has the underlined part pronounced differently from that of the others.

Bạn đang xem: Hardly anybody applied for the job nobody applied for the job because dịch

1. A. Family

b. Parents

c. Happy

d. Frankly

2. A. Mischief

b. Believe

c. Obedience

d. Niece

3. A. Shifts

b. Works

c. Groups

d. Hands

4. A. Safe

b. Secure

c. Sure

d. Support

5. A. Baths

b. Clothes

c. Enjoys

d. Solutions

II. LANGUAGE FOCUS

A. Choose the one word or phrase – a, b, c or d – that best completes the sentences or substitutes for the underlined part.

6. Many of our students come……….poor families.

a. In b. For c. From d. Over

7. I’m afraid I’m going to be late home – something’s come……….at work.

a. Over b. Out c. Off d. Up

8. Would you like to tóm tắt your experience……….the rest of the group?

a. With b. Lớn c. Among d. Of

9. We are a very……….family and support each other through any crises.

a. Old-established b. Well-to-do c. Hard-up d. Close-knit

10.……….most men, my father enjoys cooking.

a. Not alike b. Unlike c. Unlikely d. Dislike

11. Her family và friends have given her lots of……….

a. Tư vấn b. Supports c. Supporters d. Supportive

12. My mother often cooks big meals, so we have……….for days.

a. Remainders b. Surplus c. Leftovers d. Dishes

13. His secretary was formidably……….: her minutes were works of art.

a. Good b. Efficient c. Active d. Working

14. Our parents join hands lớn give us a nice house & a happy home.

a. Deal with b. Manage c. Help together d. Work together

15. Mark enjoys having fun by causing trouble. He’s a very ………. Boy.

a. Stubborn b. Mischievous c. Spoiled d. Bright

B. Choose the one work or phrase – a, b, c or d – that best completes the sentences.

16. I ………. The new Harry Potter book now so you can borrow my copy if you like. A. Finish b. Finished c. Am finished d. Have finished

17. As you……….your oto at the moment, can I borrow it?

a. Don’t use b. Aren’t using c. Haven’t used d. Won’t use

18. Look at the dirt or on your clothes!……….in the garden again?

a. Bởi vì you dig b. Are you digging

c. Have you dug d. Have you been digging

19. In a break-in last week the burglars……….all my jewellery but left the picture.

a. Took b. Have taken c. Had taken d. Were taking

20. Come & see me when you……….your report.

a. Finish b. Finished c. Will finish d. Had finished

21. I……….in the hotel twice in the 1980s.

a. Was staying b. Have stayed c. Had stayed d. Had been staying

22. Susan……….as a secretary for 2 years before her marriage.

a. Worked b. Has been working c. Has worked d. Was working

23. When I got trang chủ I found that water……….down the kitchen wall.

a. Ran b. Was running c. Has run d. Had been running

24. After he……….his English course, he went lớn England to lớn continue his study.

a. Has finished b. Had finished c. Was finished d. Would finish

25. I……….with children before, so I know what khổng lồ expect in my new job.

a. Worked c. Had worked

b. Have worked d. Have been working

26. How ………. Since we ………. College?

a. Are you – left b. Were you left

c. Have you been – have left d. Have you been – left

27. I ………. Much of you lately. We ………. Three months ago.

a. Haven’t seen – last met b. Didn’t see – met

c. Haven’t seen – have met d. Didn’t see – have met

28. The Chinese ………. Spaghetti dishes for a long time before Marco Polo ………. It back lớn Italy.

a. Made – brought b. Have made – brought

c. Made – had brought d. Had been making – brought

29. When I arrived at the meeting the first speaker ………. Speaking & the audience ………..

a. Just finished – were clapping b. Had just finished – had clapped c. Had just finished – were clapping d. Just finished – had clapped

30. He ………. His job last month and since then he ………. Out of work.

a. Lost – was b. Was lost – has been

c. Has lost – was d. Lost – has been

C. Identify the one underlined word or phrase – A, B, C or D – that must be changed for the sentence to be correct.

31. Average family form size has increased from the Victorian era. A B C D32. They prefer to lớn stay in their home country because family ties.

A B C D33. In 1892, the first long – distance telephone line between Chicago & New A BYork was formally opening.

C D

34. Dietitians urge people khổng lồ eat a banana a day lớn get potassium enough in A B Ctheir diet.

D

35. Woody Guthrie has written thousands of songs during her lifetime, many of A B Cwhich became classic folk songs.

D36. The development of transistor made possible it khổng lồ reduce the form size of many A B C

electronic devices.

D37. My father is a good family man, completely devoted for his wife and kids.

A B C DIII. Reading

A. Fill in each đen with one appropriate word from the box.

Scarcely memory far little become happen actuallyfaded trace own imagine ancestors well recall details

It’s interesting how (38) .................... Most of us know about about our ancestors or about the history of our family. It’s different, of course, if you (39) .................... To lớn be nobility, or royalty even(!): the history of your family is always (40) .................... Recorded. But few of us have any such claims.

I first became interested in my (41) .................... Family history four or five years ago when my mother showed me some photographs which I had never seen before – (42) .................... Photos of uncles and aunts, great-uncles and great-aunts and grandparents, all taken while they were young.

I immediately wanted to lớn try to (43) .................... My family tree back as (44) .................... As I could, and decided to lớn start with the photos. First of all I had khổng lồ rely completely on my mother’s (45) .................... For names (first names & family names), the ages of people in the photos, the year the photos might have been taken, & so on. Then after that, I want her lớn fill in for me (46) .................... Of those members of the family who weren’t in the photos. Again, she was able lớn (47) .................... Quite a lot of information – but not enough, I’m afraid.

Xem thêm: Chúc Mừng Ngày Sinh Một Đóa Hoa, Mừng Ngày Sinh Một Đóa Hoa

So the next step was to lớn go & consult public records of births, marriages & deaths. Normally, I would (48) ...................., reading such information in old record books might be pretty boring – unless you’re a historian, that is: but it’s a very different matter when you’re looking for details about your own (49) .................... . It’s fascinating to discover, as I did, for example that one of your grandfathers – the one that you thought had spent his whole life on a farm in the south of England – had (50) .................... Gone và lived in the USA for some five years when he was a young man back in the 1890s!

B. Read the passage carefully, then choose the correct answer.

The nuclear family, consisting of a mother, father, and their children, may be more an American ideal than an American reality. Of course, the so-called traditional American family was always more varied than we had been led lớn believe, reflecting the very different racial, ethnic, class, and religious customs among different American groups.

The most recent government statistics reveal that only about one third of all current American families fit the traditional mold and another third consists of married couples who either have no children or have none still living at home . Of the final one third, about 20 percent of the total number of American households are single people, usually women over sixty – five years of age. A small percentage, about 3 percent of the total, consists of unmarried people who choose to lớn live together; & the rest, about 7 percent are single, usually divorced parents, with at least one child. Today, these varied family types are typical, & therefore, normal. Apparently, many Americans are achiev-ing supportive relationships in family forms other than the traditional one.

51. With what topic is the passage mainly concerned?

a. The traditional American family b. The nuclear family

c. The current American family d. The ideal family

52. The writer implies that ……………….. .

a. There have always been a wide variety of family arrangement in the United States. B. Racial, ethnic và religious groups have preserved the traditional family structure. C. The ideal American family is the best structure.

d. Fewer married couples are having children

53. The word ‘current’ in line 7 could best be replaced by which of the following?

a. Typical b. Present c. Perfect d. Traditional

54. According khổng lồ the passage, married couples whose children have grown or who have no children represent ………………… .

a. 1/3 percent of households b. 20 percent of households

c. 7 percent of households d. 3 percent of households

55. Who generally constitutes a one-person household?

a. A single man in his twenties b. An elderly man

c. A single woman in her late sixties d. A divorced woman

IV. Writing

Choose the sentence – a, b, c or d – which is closest in meaning khổng lồ the printed one.

56. Don’t assume that he will help you.

a. You should take his help for granted. B. He will certainly help you.

c. You shouldn’t take his help for granted d. His help is not necessary.

57. It’s pointless to have this oto repaired.

a. This oto should be repaired. B. This oto is not worth being repaired

c. This oto is difficult khổng lồ be repaired. D. You needn’t repair this car.

58. Hardly anybody applied for the job.

a. Nobody applied for the job because it was hard.

b. Anybody found it hard to lớn apply for the job.

c. Few applicants were suitable for the job.

d. There were very few applicants for the job.

59. I’m sorry that I didn’t finish my homework last night.

a. If only I had finished my homework last night.

b. I promise to finish all my homework from now on.

c. I wish I didn’t have to bởi my homework last night.

d. I wish I didn’t have to vì my homework last night.

60. His irresponsible attitude is putting his career in jeopardy.

a. He is so irresponsible that he has no career.

b. His irresponsible attitude is endangering his career

c. His career is lớn jeopardize his irresponsible attitude.

d. He is irresponsibly putting his career in danger of ruin

*

Bấm thời gian để gia công bài xem mình được bao nhiêu điểm nhé các bạn

ĐÁP ÁN

I.

1. B

2. C

3. D

4. C

5. A

II.

A.

6. C

7. D

8. A

9. D

10. B

11. A

12. C

13. B

14. D

15. B

B

16. D

17. B

18. D

19. A

20. A

21. C

22. A

23. B

24. B

25. B

26. D

27. A

28. D

29. C

20. D

C.

31. C (since)

32. D (because of)

33. D (opened)

34. C (enough potassium)

35. A (wrote)

36. B (it possible)

37. D (to)

III.

A.

38. Little

39. Happen

40. Well

41. Own

42. Faded

43. Trace

44. Far

45. Memory

46. Details

47. Recall

48. Imagine

49. Ancestors

50. Actually

B

51. C

52. A

53. B

54. A

55. C

IV.

Xem thêm: Đề Thi Học Kì 2 Môn Toán Lớp 5 Violet, Top 10 Đề Thi Học Kì 2 Lớp 1 Violet 2022

56. C

57. B

58. D

59. A

60. B

Các bạn làm hoàn thành bài kiểm tra và khám nghiệm đáp án bên dưới xem mình được từng nào điểm nhé. Sau đó phản hồi số điểm bên dưới để tinhdaudua.com.vn giúp cho bạn khắc phục đầy đủ phần yếu trong giờ đồng hồ Anh lớp 12.